Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofias väninna ryter till: "Det mest naturliga som finns"

21 dec, 2016, 13:52
AvJohanna Lejon
Nu tar Sofias väninna upp kampen!
Annons
Freja-Kjellberg-Ibl

Nu går prinsessan Sofias vän i bräschen för mammors rätt att amma var, när och hur de vill. I de senaste numret av Mama berättar skådespelerskan och modellen Freja Edholm Borchies, som ju var en av gästerna vid Carl Philips och Sofias bröllop, om dottern Leona, 4 månader, och hur hon ser på amningsfrågan.

– Jag ammar var, när och hur jag vill. För mig är det det mest naturliga som finns. Men ibland försöker jag ha lite förståelse för att alla kanske inte tycker som jag, och använder en sjal. Eller – min man tycker att jag ska ha lite förståelse snarare, och att Leona inte ska behöva äta på E4:an när jag ammar på platser med mycket rörelse.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mannen i fråga är den kände skådespelaren Rafael Edholm. Deras romans blev känd under Elle-galan 2015 och tidigare i år knöt de äktenskapets band. Men störst av allt var förstås när lilla Leona kom till världen. En nyhet som Rafael själv avslöjade på Instagram.

”En stjärna har fötts. Jag har nu varit stolt far i en vecka till den här ljuvliga varelsen”, skrev han då.

Freja pryder även tidningens omslag – ammandes. Och här kan ni se en kärleksfull film på mor och dotter.

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Ibl.

Annons