Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessans kärleksbevis till barnen

22 aug, 2016, 10:55
author
Juvelutställningen har öppnat portarna i Köpenhamn och en kavalkad av gnistrande dyrgripar finns att se – men alla tittade på smycket runt prinsessans hals.
Annons
prinsessan-Marie-ste-halsband-1

Guld, silver och diamanter glimmade i kapp i sommarvärmen när prinsessan Marie anlände till “Copenhagen Jewellery & Watch Show”.  Prinsessan Marie själv spred kunglig fägring i söndags under rundvandringen bland glasmontrarna i en svartvit klänning och röda skor. Men det som drog blickarna till sig var det halsband hon bar.

prinsessan-marie

Två bokstäver A och H i guld, strösslade med briljanter visar att hon håller barnen kärast. H som i Henrik och A som i Athena – prinsessan Maries och prins Joachims barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan-marie-ste-7

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella

 

Annons