Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsparet berättar om sin stora önskan

30 sep, 2016, 15:24
AvJohanna Lejon
I sitt tal under dagen berättade prins Carl Philip och prinsessan Sofia vad de önskar.
Annons
Royal visit to Dalarna 2016-09-30

I talet berättade prinsen att han önskar att bänken, som han och Sofia fick i bröllopsgåva, och utsiktsplatsen ska bli en plats som kan glädja många människor framöver.

– Jag känner mig hemma i naturen. Om jag skulle få önska något så är det att den här platsen blir ett ställe där många barn och unga upptäcker naturen. Att få sitta på den här stenen med en varm kopp choklad i handen och få den totala ron i själen. Jag kan inte tänka mig en finare present.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Sofia fortsatte:

– Jag är nog inte den enda här i dag som har väldigt fina minnen från just den här platsen. När jag ska visa upp Älvdalen för någon, så som jag gjorde för några år sedan med min kära make, så tycker jag att det är givet att komma upp hit till Hykjeberg. Man har utsikt över sju olika socknar och det här vackra, vackra landskapet och jag är glad över att jag fått visa den här härliga platsen för min familj. Och jag tycker att det är en helt perfekt plats för den här presenten från dalfolket.

Se fler bilder från dagen i vårt bildspel nedan.

Av: Liv Sander och Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons