Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsparet efter viktiga mötet på slottet: "Nu kör vi!"

03 nov, 2016, 13:36
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia bubblar av idéer på hur man kan motverka mobbing. Läs deras entusiastiska rapport från viktiga mötet på slottet.
Annons
Carl-Philip-Sofia-Ste

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har bestämt sig för att ägna en del av sitt uppdrag åt den viktiga kampen mot mobbing. I somras lanserades Prinsparets stiftelse och inom ramen för denna har man satt ihop två expertråd: ett mot mobbing och ett för dyslexi.

Som vi tidgare skrivit tog tog prinsparet i tisdags emot expertrådet för dyslexi för ett sammanträde på slottet. Ett möte som uppenbarligen fallti mycket väl ut, kan man läsa i den gemensamma bloggen på prinsparetsstiftelse.se.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsparet skriver bland annat att det inom rådet bubblar av idéer om hur man ska jobba mot mobbing på grund av dyslexi.

– Mötet gav oss möjlighet att presentera och diskutera våra framtida projekt. Vi fick värdefull input och inspiration som vi kommer ha stor nytta av i vårt fortsatta arbete inom området. Stort tack för er hjälp, nu kör vi!

Expertrådet under sammanträdet på Kungliga Slottet.
Expertrådet under sammanträdet på Kungliga Slottet.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures/Kungahuset.se

Annons