Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsparet på styrelsemöte

03 dec, 2015, 13:21
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
carl-philip-sofia-hovet

Den 3 december hölls ett styrelsemöte i Prinsparets stiftelse. Det hela ägde rum på Kungliga slottet i Stockholm och med under mötet var prins Carl Philip, prinsessan Sofia, Jan Lindman, Karin Mattsson Weijber och Per Stenbeck.

Drottning Silvia har som vi tidigare berättat uttryckt sin oro för kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia. Drottningen menar att de måste ta det lugnt och tänka på hälsan. Läs mer om detta här››

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Syftet med prinsparets egen stiftelsen är att främja och stötta barn och ungdomar i omsorgs- och utbildningsfrågor. Stiftelsen bildades i samband med bröllopet den 13 juni 2015.

Foto: Kungahuset.se

Annons