Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsparets pinsamma presentmiss hinner inte rättas till

27 sep, 2016, 13:30
AvJohanna Lejon
Den bänk som prins Carl Philip och prinsessan Sofia fick i lysningspresent hinner inte slipas om och få rätt namn innan den överlämnas, meddelar Expressen.
Annons
Sofia-Alvdalen-Ibl

Det är Expressen som nu skriver om att missen med det felstavade namnet på Sofias och Carl Philips presentbänk, som de fick i lysningsgåva, inte kommer att hinna ändras innan bänken ska överlämnas på fredag.

– Det visade sig att det skulle vara svårt att rätta till det här under den veckan som fanns kvar innan invigningen på fredag, säger Jemt Anna Eriksson, samordnare på naturskyddsfunktionen på länsstyrelsen till Expressen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Länsstyrelsen har varit i kontakt med hovet, och de såg inga problem med felstavningen, enligt Expressen.

– Så det är det vi planerar för nu, sedan får vi fortsätta diskutera hur vi ska hantera det här felet, säger Jemt Anna Eriksson.

Hon fortsätter:

– Det här felet är mycket beklagligt. Vi är ledsna för om det uppfattas som respektlöst, men det var helt enkelt av okunskap som det blev så här.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons