Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Rapport från kronprinsessan Victorias besök i Riga

17 sep, 2014, 11:17
author
Annons
Vickan-riga

Svensk Damtidnings reporter Liv Sander är på plats i Riga, där kronprinsessan Victoria i dag träffade Lettlands president.

Lettland fick fint besök av vår fina kronprinsessa Victoria under onsdagen. Hon är i Riga på ett officiellt besök. Liv rapporterar:

– Kronprinsessan är i dag på besök i Riga. Vi följer henne hack i häl hela dagen! Först: ett handslag med Lettlands president Andris Bērziņš. Läs allt om Victorias Riga-resa i nästa nummer av Svensk Damtidning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
pictures-20140_7_430x310

Lär dig mer om Riga som i år är kulturhuvudstad i Europa. Det blev en aning omtumlande morgon för Victoria, som fick meddelandet om att hennes far, kungen, varit inblandad i en bilkrock på Nockebybron.

Kronprinsessan fick också frågan om hur hon fått info om olyckan med sin pappa tidigare under dagen, hon hade då blivit tagen åt sidan och informerad.

– Självklart är det skönt att höra allt gått bra, då menar jag inga personskador, säger kronprinsessan.

Läs mer om resan av Liv – direkt på Vimmelprinsessans blogg här››

Läs mer om Victorias outfit på Kungliga modebloggen här››

Av Liv Sander

Foto: Liv Sander, TT

httpv://www.youtube.com/watch?v=8yht6-zfEgc

Annons