Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Reagerar kraftigt på Madeleines beslut för Adrienne – sprids som en löpeld

02 okt, 2024, 07:00
Prinsessan Madeleines beslut väcker reaktioner i utlandet – förändringen med Adrienne blir så tydlig.
Annons

Prinsessan Madeleine med familj har flyttat hem till Sverige. Första kapitlet på det svenska äventyret har skrivits, barnen har börjat svensk skola och det tidigare så anonyma livet har bytts ut mot ett liv nära det kungliga rampljuset.

Lyssna! Chris O'Neill avslöjar Adriennes hemliga smeknamnBrand logo
Lyssna! Chris O'Neill avslöjar Adriennes hemliga smeknamn

I flera års tid var de bosatta i Pinecrest, Florida. Där kunde de spatsera omkring i det tropiska klimatet utan att behöva bekymra sig om nyfikna blickar och njuta av solfyllda dagar.

Ja, för en flytt till Sverige innebär inte bara ett mer offentligt liv, det innebär också ett liv med fyra årstider – något som Madeleines barn inte vara särskilt bortskämda med borta i Florida.

Annons
Prinsessan med familj
Prinsessan med familj har flyttat hem till Sverige. Anders Wiklund/TT

Madeleines beslut med Adrienne

Madeleine är känd för att inte publicera särskilt ofta på sina sociala medier, men när hösten var framme, och hon såg hur prinsessan Adrienne och hunden Teddy roade sig bland, löven valde hon att bryta tystnaden.

Sjuåringen, klädd i en lila höstjacka, syns hålla om familjehunden Teddy och posera glatt framför kameran. Till bilden skriver Madeleine lyckligt om tillfället:

”Adrienne & Teddy upplever en krispig och kall höst för första gången!”.

Annons

Reagerar kraftigt efter nya bilden

När Madeleine gör något så ovanligt som att dela med sig av en bild på Adrienne, är det självklart att det får stor uppmärksamhet och blir omskrivet även av internationella medier.

Danska Billed-Bladet har förtjänstfullt rapporterat om händelsen och skriver bland annat:

”Svenska prinsessan Madeleine njuter just nu när vi går in i en ny säsong, då löven på träden växlar till de vackraste orange och gula färgerna”.

Foto: TT/Instagram

Annons