Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Recycling för drottning Margrethe i Kroatien

22 okt, 2014, 15:29
author
Annons
Queen Margrethe visits Croatia

Drottning Margrethe och prins Henrik reste till Kroatien på tisdagen – första anhalt var Zagreb.

Danska drottningen och prinsgemålen är på ett tre dagar långt besök i Kroatien som främst fokuserar på olika samarbetsformer kring energi, miljö, IT och hälsa.

Queen Margrethe visits Croatia

Vid tretiden anlände regentparet till presidentpalatset och hälsades förstås välkomna av värdarna, presidenten och presidentfrun. Vid femtiden åkte kungligheterna till Sankt Markus Kyrkan och på kvällen är det planerat för bankett i presidentpalatset.

Annons
Maggan-2

Margrethe bar samma ljusblå kläder som hon hade på sig på Folketingets öppnande häromveckan. Återvinning är bra tycker danska drottningen, som är ekonomiskt sinnad.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella

Annons