Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Regnig morgon för två naturintresserade kungligheter

02 sep, 2015, 11:04
author
Annons
Victoria

Kronprinsessan Victoria och kungen har haft flera tillfällen att ses i arbetet. I dag anlände de båda till Naturhistoriska riksmuseet.

Regnet öste ned men kungligheterna såg inte så surmulna ut för det. Konferensen de besökte heter Large Parks in Large Cities och den ägde rum på på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm.

Victoria-4

Läs mer om Victorias nya väska här – på Kungliga modebloggen››

Kungen är inte så morgonpigg men kom ändå prick 8.55 när konferensen började. Fint folk kommer sent. Far och dotter är båda naturintresserade och deltog engagerat i the Large Parks in Large Cities conference.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-ste

Large Parks in Large Cities är en internationell konferens vars syfte är att lyfta fram stora parker i storstadsområden och diskutera deras betydelse och roll i framtiden; med hänsyn till den enorma utveckling av stadslandskapet som förutses.

victoria-ao

Kronprinsessan i närbild.

Läs mer om Victorias kläder på Kungliga modebloggen här››

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Annons