Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Regnjacka för Victoria under besöket i Stora Skuggan

23 sep, 2015, 15:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-hovet

Det blev det en tur ut i skogen för kronprinsessan Victoria – med regnjackan på.

Vit regnjacka och svarta byxor blev det denna regniga dag i Stockholm. Kronprinsessan Victoria ses här med Sara Borgström, forskare vid Stockholm Resilience Centre, under en tur i Stora Skuggan i Nationalstadsparken. Sara berättade under dagen om den forskning som bedrivs kring naturvärden och grönområdenas betydelse för invånarna i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-hovet

Kronprinsessan och Sara Borgström vid Stora Skuggans 4H-gård. I bakgrunden syns koloniföreningen. De är exempel på verksamheter som både gör att vi kommer ut i naturen och lär oss om den.

Annons

Dagen inleddes på Stockholm Resilience Centre (SRC) i Kräftriket där forskningschef Carl Folke hälsade alla välkomna. Han överlämnade boken Speglingar om människan och biosfären med bilder av Lars Hall och texter om människan i biosfären av Carl, varvat med musikcitat.

victoria-kungen

Utrikesnämnden samlad i Lovisa Ulrikas matsal på Kungliga slottet.

Kronprinsessan var också med under en Utrikesnämnd på Kungliga slottet tillsammans med kung Carl Gustaf. Under torsdagen väntar ett besök i Vänersborg och Uddevalla för kungen och kronprinsessan som då ska till Migrationsverket, länsstyrelsen i Västra Götaland och Uddevalla kommun. Svensk Damtidning finns på plats, så följ dagen här på nätet.

Annons
kungen-victoria-hovet

Kungen och kronprinsessan hälsar på ledamöterna.

Foto: Kungahuset/Instagram

 

Annons