Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Renoveringen av Sofias och Carl Philips drömhus har börjat!

02 okt, 2015, 08:37
author
Annons
Villa-Solbacken-

För två veckor sedan togs första spadtaget i renoveringen av Villa Solbacken. Det står nu helt klart att det är där som prins Carl Philip och prinsessan Sofia har valt att bo.

Carl Philip och Sofia har inte haft någon brådska att flytta från sin våning i det gröna trähuset längst ut på Djurgården. Men nu kan Svensk Damtidning berätta att renoveringen av prins Bertils och prinsessan Lilians forna funkisvilla påbörjades för två veckor sedan. Och det är ett omfattande renoveringsarbete som väntar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sjotullen

Medan Villa Solbacken “låg i träda” och väntade på sin ansiktslyftning, gick spekulationerna varma kring var prinsparet kunde tänkas bo under tiden.

Drottningens-paviljong

Senast kom nya uppgifter som pekade ut Drottningens Paviljong som tilltänkt bostad till de nygifta. Men så blir alltså inte fallet.

Annons
Sofia

I stället inväntar paret renoveringen av Villa Solbacken och ser fram emot att bo där när allt är färdigställt.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press, Stella Pictures

 

Annons