Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Robert Wells plötsliga utspel om Victoria – misstankarna stämmer

24 okt, 2024, 04:00
Robert Wells berättar om kronprinsessan Victorias beteende bakom stängda dörrar.
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Robert Wells har med sina flinka fingrar rest land och rike runt, bjudit på öronvänligt pianospel och mötts av kraftiga applåder för sitt sätt att hantera det avancerade instrumentet.

För sin skicklighet har han prisats av kungen, som flera gånger suttit i publiken och bevittnat hur Robert Wells fingrar rör sig över det svartvita brädet och skapar unika melodier.

Robert Wells
Robert Wells spelar på sitt älskade piano. Rickard Nilsson/TT

Robert Wells om mötet med kungen

Att möta kungen, drottning Silvia och kronprinsessan Victoria har alltid varit en speciell upplevelse, berättar Robert Wells för Nöjeslivet, och säger att han är lite extra stolt över just medaljen han fick 2012.

Annons

– Nu är det några år sen. Det var ett av mina riktigt, riktigt stora ögonblick då för tolv år sen när jag fick kungamedalj. Den är jag väldigt, väldigt stolt över.

”Victoria är ju fantastisk”

Robert Wells har bara positiva saker att säga om kungafamiljen – och han har en tydlig favorit.

– De är så naturliga! Min favorit är ju kronprinsessan. Jag har ju fått jobba med henne bland annat på statsbesök i Australien. Då spelade vi. Sen har jag fått åka med kungaparet till Chile, så jag har fått göra några såna statsbesöksspelningar. Enormt häftigt, säger Robert Wells och berättar vidare hur Victoria är privat:

Annons

– Victoria är ju fantastisk. Streetsmart, ödmjuk och trevlig. Vi gillar henne väldigt mycket. Jag kommer ihåg när ungarna var små, så träffade vi henne på någon sån flyguppvisning där vi spelade. Då var hon gullig med ungarna, och det är ett gott tecken.

Kronprinsessan Victoria och Robert Wells
Kronprinsessan Victoria och Robert Wells – sida vid sida. Charles Hammarsten/TT

Foto: TT

Annons