Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Rykten om återförening mellan Kate och William

14 jun, 2007, 10:37
Av
Det är slut mellan prins William och Kate Middleton, men det hindrar dem inte från att dela en flaska vin på tu man hand. De har träffats på neutral mark hos en gemensam vän och på en undanskymd pub.
Annons

Efter nästan fem år tillsammans är det klart att det finns starka band mellan dem. Frågan är bara hur starka?

– Det är för tidigt att tala om en återförening. Men William kommer inte bara att överge Kate. De har ju en historia tillsammans, säger en vän till brittisk press.

Kate och William träffas som vänner

I Williams tjusiga kretsar sköter man separationer snyggt, och det är viktigt att visa upp att man kan umgås civiliserat. Därför tänker Kate och William försöka sig på konststycket att fortsätta träffas – som vänner. I juli ska William vara med när Kates kusin gifter sig, och det är också tänkt att Kate ska avlägga visit på Balmoral under sommaren.

Kate som uppgavs vara förkrossad efter brytningen med sin prins tycks dock ha tagit separationen med jämnmod. Inga sura miner där inte, till skillnad från William som ser alltmer purken ut för var dag som går.

Kate har blivit befordrad

Och Kate utnyttjar sin nyvunna frihet till max. Den tid hon tidigare ägnade åt William lägger hon nu på sig själv. Hon har blivit befordrad på jobbet hos klädfirman Jigsaw, hon klär sig lite mer ungdomligt och hon är mer frekvent i nattlivet än självaste partyprinsen Harry.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den kungliga glansen vilar fortfarande över Kates lekamen och hon är “hot stuff” för festfixare av alla de slag – och hon är inte den som tackar nej till ett festligt evenemang.

I kölvattnet har hon sin ständiga följeslagare, lillasystern Pippa, 22. Dit Kate går, dit går också den societetstörstande Pippa. Och lillasyster är inte särskilt diskret i sin önskan att klättra uppåt på samhällsstegen, enligt hennes universitetskamrater i Edinburgh. Hon jobbar hårt på att komma in i de rätta kretsarna och pojkvännen JJ Jardine Patterson hämtade hon från en framgångsrik bankfamilj.

– Om någon har rätt bakgrund, titel och kontakter uppvaktar hon den intensivt, säger en “vän” giftigt.

Pippa sägs vara kluven när det gäller storasysters kraschade förhållande. Samtidigt som hon såg fram emot att vara syster till Englands blivande drottning får hon nu ha Kate för sig själv och partaja loss med eliten.

 

Foto: IBL

Annons