Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så beskriver Madeleine och Chris sina barn

13 dec, 2015, 22:01
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Annons
prinsessfamiljen all over

De två senaste åren har det hänt mycket i prinsessan Madeleine och Chris O’Neills liv. De har gått från att vara en enbarnsfamlij i New York till en tvåbarnsfamilj i London. Någonting som Fredrik Skavlan var snabb med att kommentera i sin intervju med prinsessparet. Madeleine berättade bland annat om hur mån hon är om att vara hemma med Leonore och Nicolas “eftersom det var något hon saknade när hon var liten”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Chris jobbar mycket men när han är hemma försöker vi göra saker tillsammans. På helgerna brukar vi till exempel gå på zoo eller besöka den lokala marknaden.

Annons
prinsessfamiljen3 all over

De passade även på att berätta lite mer om sina barns personligheter. Och efter höstens dop (där storasyster Leonore lyckades norpa uppmärksamheten från självaste dopbarnet) är det väl knappast någon som är förvånad över att mamma Madeleine beskriver sin dotter som envis och utåtriktad? Familjens yngste, prins Nicolas, beskrivs istället som en “gentle soul”, en blid själ.

prinsessfamiljen del2 all over

Har ni föresten sett det här klippet på när kungabarnen stoppar korv? Undra var prinsessan Leonore har fått sin envishet ifrån..

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: All Over Press

Annons