Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så blir ditt kärleksår, Victoria!

10 jan, 2017, 09:02
AvJohanna Lejon
Stjärnorna avslöjar!
Annons
Kungafamiljen-Ste

Svensk Damtidning presenterar: stora årshoroskopet 2017. Så blir Victorias – och resten av kungafamiljens – år då det gäller kärlek, relation, hälsa och välbefinnande. vad säger ditt tecken?

Väduren 20 mars- 20 april

Allmänt:

Du har ett år med stora förändringar framför dig. En del av dem kommer du att gilla, andra inte, men de stundande förändringarna är nödvändiga. Att undvika dem kommer att skapa större problem än om du anpassar dig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Arbete och ekonomi:

Du kanske får många fler utgifter i år så var extra försiktig med pengar och investeringar. Det är inte läge för stora satsningar. Du bör i stället fokusera på att hålla dig flytande under året.

Kärlek och relationer:

Om du är singel och söker någon ger 2017 dig de bästa chanserna under de närmaste tolv åren. Du får stå för sökandet, men Jupiters inflytande gör det lättare för dig att hitta denna speciella någon. Om du redan är inne i ett förhållande kräver 2017 stort engagemang.

Annons

Hälsa och välbefinnande:

Din hälsa kan bli ömtåligare i år så ta extra god hand om dig och var uppmärksam på minsta tecken till problem. Var uppmärksam på dina drömmar också; de kommer att fungera som en vägvisare som kan hjälpa dig med livsfrågor som du har strävat efter att förändra.

KungafamiljenStella

Oxen 21 april-20 maj

Allmänt:

Allt fler möjligheter öppnar sig i år. Du kanske jobbar på dem bakom kulisserna, gör upp planer i hemlighet eller skapar ett nytt liv för dig själv på något vis medan du strävar efter större frihet och oberoende. Det är lite som att ha ett spännande dubbelliv!

Arbete och ekonomi:

I år kommer du att bli väl medveten om behovet av att hålla ett öga på ekonomin. Långsiktigt sparande, begränsning av utgifter och skuldavbetalningar bör vara av högsta prioritet för dig. Förändringar på jobbet, resor och förbättringar står i fokus i år, om du drar nytta av de möjligheter som yppar sig.

Annons

Kärlek och relationer:

Kontakten med vänner kan kännas förvirrande i år. Var diplomatisk när du märker vilka radikala förändringar som kan dyka upp. Sexuella relationer dämpas troligen 2017, troligen på grund av händelser och omständigheter som skapar utmanande situationer. Var uppmärksam på följderna av ditt handlande.

Hälsa och välbefinnande:

Du kommer att inse att du måste fokusera mer på hälsa och på att göra bättre val i ditt sätt att leva. Du intresserar dig framför allt för utomhusaktiviteter. Det är lätt att ta i för hårt så satsa hårt på att ta hand om dig själv.

Tvillingarna 22 maj-21 juni

Allmänt:

Du kommer att röra dig mer i nöjeslivet än någonsin och du kommer att få fler intressen och engagera dig i fler projekt än vanligt. Det är ett bra år för att pröva på något nytt, sjösätta nya projekt eller skaffa ett nytt jobb.

Arbete och ekonomi:

Det är inte rätt år att låna pengar. Men du är inställd på att planera för framtiden och de ekonomiska förändringar du genomför i år blir av stort värde för dig. Otroliga karriärmöjligheter öppnar sig. Se bara till att du dubbelkollar alla detaljer innan du säger ja!

Annons

Kärlek och relationer:

Året börjar med kärlek och romantik i rikliga mängder. Om du är singel är 2017 din bästa chans att hitta kärleken de närmaste 12 åren. Du kanske tänker lite för mycket på en gammal kärleksrelation. Glöm den och gå vidare. Etablerade förhållanden kan djupna i år.

Hälsa och välbefinnande:

Under 2017 kommer du att vilja ta din hälsa mer på allvar. Du vill gärna förbättra din livsstil och äta nyttigare mat och motionera mera. Satsa inte för hårt bara så att du skadar dig. Lyssna till din kropp. Du kan bli frestad att se allting i rosenrött. Många tillfällen kommer att dyka upp men se till att du kollar dem noga.

KungafamiljenStella5

Kräftan 22 juni-20 juli

Allmänt:

Var redo! 2017 ser ut att bli ett nyckelår! Bara du är positiv och fokuserad kommer du att segla genom detta hektiska år av förändringar. Om du är ute efter förändring – på med säkerhetsbältet, för en otrolig åktur väntar dig!

Annons

Arbete och ekonomi:

Du känner en längtan efter att bli kreativ på något sätt, kanske renovera hemma eller anlägga en vacker trädgård, eller så kanske det är du som genomgår en stor förändring. Håll hårt i slantarna så att du inte gör av med för mycket. På jobbet kommer du troligen att få axla ett allt större ansvar i år så se till att du tar väl hand om dig själv.

Kärlek och relationer:

Jupiters färd genom ditt femte hus innebär att 2017 kommer att innehålla mycket nöje, romantik och kärlek. Du kan bli frestad att sikta för högt så även om det är viktigt att ha roligt måste du komma ihåg att det är du som betalar. Hem och familj kommer också att inta en framträdande roll, med särskild emfas på din börd och dina rötter.

Hälsa och välbefinnande:

Extra krav kommer att ställas på dig i år så vårda din hälsa extra noga och tänk på relaterade detaljer som till exempel sjukförsäkringar. Vänd dig inåt, meditera och koppla av så mycket som möjligt. Din andliga och filosofiska rättesnören kan komma att ifrågasättas. Emigration är en möjlighet.

Annons

Lejonet 21 juli-22 augusti

Allmänt:

Wow! Det här blir ett år fyllt av otroliga förändringar och framsteg, framför allt i ditt sätt att se på diverse aspekter av livet. Låt bara inte din stolthet få övertaget. Det är ett perfekt år för dig att satsa på dina intressen och låta dem få en större del i ditt liv.

Arbete och ekonomi:

När det gäller karriären ligger fokus på träning och utbildning. Du vässar dina talanger eller till och med satsar på en mer formell utbildning. Det kan bli året då du äntligen får din stora chans och blir känd, även berömd, för dina talanger, under förutsättning att du har jobbat på det de senaste 14-20 åren.

Kärlek och relationer:

Ny kärlek skymtar vid horisonten 2017. Men om du redan befinner dig i ett förhållande kommer du att inleda en ny fas, ett djupare engagemang eller en ny start på något sätt. Var extra noga med att inte satsa på någon som du inte kan respektera.

Annons

Hälsa och välbefinnande:

Du märker att ditt liv är i obalans och det kommer att påverka dig mer än vanligt. Din hälsa blir lidande. Sträva efter balans och harmoni närhelst du kan. Ansträngningen kommer att löna sig ordentligt.

KungafamiljenStella

Jungfrun 23 augusti-22 september

Allmänt:

Du kanske tycker att 2017 rör sig framåt i snigelfart. Men oroa dig inte, du gör definitivt framsteg. Även om du inte skapar stora rubriker är det bara att fortsätta. Allt kommer att löna sig till slut.

Arbete och ekonomi:

Året sparkar i gång med dunder och brak. Du får massor med arbete att göra men du klarar av utmaningarna och ditt slit kommer att löna sig i form av goda ekonomiska vinster. Takten minskar senare på året och du kommer att kunna njuta av resultatet av dina ansträngningar.

Annons

Kärlek och relationer:

Relationer är extra viktiga i år och det gäller inte minst relationerna med din chef och dina kolleger. Så hantera dem varsamt. På kärlekens område har du romantik i tankarna. Om du är singel känner du längtan efter ett nytt förhållande och om du redan har en partner kommer du vilja fördjupa det förhållande du redan etablerat.

Hälsa och välbefinnande:

Du kan komma att känna dig mer stressad i år eftersom mycket pågår omkring dig och du måste arbeta hårt för att hålla ordning på allting. Bara du tar god hand om dig själv så borde allt fungera väl.

KungafamiljenStella3

Vågen 23 september-22 oktober

Allmänt:

Var glad att du är Våg! Det här är ett år då allting är möjligt! Om du litar på dina beslut kommer du att kunna sträcka dig efter stjärnorna och kanske till och med ta fast några!

Annons

Arbete och ekonomi:

Pengar tycks vara mer förknippade med självförtroende i år än tidigare. Året kommer att medföra ökad uppskattning av dig själv och dina talanger och du kommer att insistera på att det avspeglar sig in ditt bankkonto. 2017 öppnar dina möjligheter att investera eller få löneförhöjning. Dina ansträngningar kommer på något sätt att skapa större inkomster.

Kärlek och relationer:

Relationer når en vändpunkt i år. Om de behöver avslutas kommer det att bli så. Om de behöver en översyn och förbättringar ger det dig en chans att göra en god sak ännu bättre. Det blir också ett utmärkt år för dig att hitta en ny kärlek, så ge dig ut i sällskapslivet!

Hälsa och välbefinnande:

Neptunus gillar att skapa förvirring och eftersom den passerar ditt sjätte hus kan du känna av en del ovanliga symtom som förbryllar läkarna och får dig att söka efter alternativa terapier och en hälsosammare livsstil. Långresor står i fokus i år så sätt i gång att planera!

Annons

Skorpionen 23 oktober-22 november

Allmänt:

Var redo för din bästa cykel på tolv år! Spännande händelser och upplevelser öppnar dörrar till nya horisonter och vidgar dina vyer på många underbara sätt!

Arbete och ekonomi:

En genomgång av din ekonomi är av nöden i år. Du behöver ägna detaljerna större uppmärksamhet. Du har alla redskap du behöver för att öka inkomster och investeringar. Ännu bättre karriärmöjligheter öppnar sig och de kan mycket väl visa dig vägen till krukan med guld vid regnbågens slut.

Kärlek och relationer:

Neptunus tycker om att lägga ett drömskt, idealistiskt skimmer över allting. Du kanske känner dig desillusionerad i kärlek och önskar att du levde i en kärleksroman. Men det kommer inte att ske så du måste fokusera på det positiva och hysa realistiska förväntningar.

Hälsa och välbefinnande:

Det här året utlovar Jupiter, expansionens planet, spännande utsikter. Men glöm inte att hålla dig till en hälsosam kosthållning och livsstil medan du har roligt för annars kommer din midja att växa också. Ditt självförtroende ökar så 2017 känner du dig manad att byta garderob och utseende.

Kungafamiljen-ste1

Skytten 23 november-21 december

Allmänt:

Under 2017 kanske du känner att du jobbar väldigt hårt på att något ska hända men det fungerar bara inte. Det beror på Saturnus inflytande; han ger dig hårda läxor ibland men de tjänar alltid dina bästa intressen. Hålla i hårt; du kommer att glädjas åt att den här situationen inte utvecklades som du hade hoppats.

Annons

Arbete och ekonomi:

Det är ett perfekt år för dig att sätta dina pengar i arbete åt dig på lång sikt. Ekonomin har varit något av en berg- och dalbana men du har lärt dig hantera det. På jobbet åtar du dig större ansvar men det extra arbetet kommer att ge väldigt god utdelning.

Kärlek och relationer:

Vänta dig det oväntade i en ny kärlek men hoppas inte på för mycket eftersom 2017 kan medföra täta byten av romantiska partners. Ta inte saker och ting för allvarligt på kärlekens område; året handlar allt om att ha roligt, vare sig du är singel eller livar upp ett existerande förhållande.

Hälsa och välbefinnande:

Jupiter befinner sig i ditt elfte hus så gör ditt yttersta för att få dina drömmar förverkligade i år. Resor utlovar flera fina upplevelser.

Stenbocken 22 december-19 januari

Allmänt:

Under det här året kommer Saturnus att lyfta fram den potential som är dold inom dig och Pluto, transformationens planet, hjälper dig att åstadkomma så många positiva förändringar som du önskar. Dolda rädslor, känslor och talanger börjar komma till ytan i januari. Låt processen ha sin gång och dra nytta av fördelarna.

Annons

Arbete och ekonomi:

Det kanske känns som om hela ditt liv handlar om arbete i år. Men du kommer att känna dig mer kreativ och komma upp med jättebra idéer att dela med din chef eller dina kolleger. Mer än under tidigare år känner du dig tvungen att fokusera på ekonomin och beslut som handlar om pengar.

Kärlek och relationer:

Du får flera chanser att välja hälsosammare relationer än dåliga, vare sig det gäller romantik, vänskap eller annat. Du kan sluta upprepa mönstret precis när du vill. Under detta år kommer Jupiter att lyfta fram inflytelserika och intressanta människor i din väg, människor som kan få stor inverkan på din framtid.

Hälsa och välbefinnande:

Du får stor möjligheter när det gäller din personliga utveckling. Du kommer att jobba hårdare på att utveckla en mer positiv livsstil. Transformernas Pluto har arbetat vid din sida i cirka tio år och metamorfosen blir allt synligare.

Kungafamiljen

Vattumannen 20 januari-18 februari

Allmänt:

En stor del av ditt år ägnas åt att lätta upp en del av dina Vattumanegenskaper, såsom oberoende, frihet och upprorsanda. I stället för din allmänna von oben-syn på tillvaron kommer du att känna dig mer sammankopplad med ditt liv och allt det innehåller. Resande står i fokus! Njut!

Annons

Arbete och ekonomi:

Neptunus passerar genom ditt andra hus vilket medför högre utgifter än vanligt, i synnerhet för elektriska, tekniska och elektroniska artiklar. Du kommer att utarbeta kreativa sätt att tjäna mer pengar. Tänk utanför boxen och låt din kreativitet flöda! Karriär och tur håller varandra sällskap 2017!

Kärlek och relationer:

Du känner det som om du håller på att utvecklas till en ny människa. Om din partner inte är med på förändringarna kanske du bjuder motstånd. Tänk då på följderna innan du reagerar. Uranus i ditt tredje hus varslar om oväntad interaktion med syskon och att nya grannar kommer att visa sig vara ovanliga och intressanta.

Hälsa och välbefinnande:

Årets huvudinriktning ligger på att njuta av livet, att ha roligt och glädjas åt samvaro med familj och vänner. Avkoppling hamnar högt på din prioriteringslista. Hitta nya sätt att utnyttja din fritid, till exempel Tai Chi, fotvandring, även meditation.

Annons

Fiskarna 18 februari-20 mars

Allmänt:

Jupiter, lyckobringaren bland planeterna, rör sig in i din sambandssektor senare i år så börja planera nu. Det är ett år med resor, expansion och lärande. Dags att vara äventyrlig, kära Fisk, och kom ihåg att vad du än fokuserar på kommer att nå framgång.

Arbete och ekonomi:

Något oväntat händer på det ekonomiska området, något som du omöjligt hade kunnat förutse. Förbered dig så gott det går. Du får extra mycket arbete och visar tecken på att bli väldigt stressad. Skydda dig mot detta genom att se till att ditt liv är i balans och att du vilar mycket.

Kärlek och relationer:

Det sprakar kring en romans som kommer att ta andan ur dig. Du har förmodligen inte varit särskilt bra på att tala om för partners vad du behöver. Nu är det dags att bryta mönstret och tala ut. Året handlar helt och hållet om att få fart på kärlek och passion! Så spännande!

Hälsa och välbefinnande:

Du kommer att studera andra filosofier och trosriktningar i år, vilket kan få dig att byta andlig ståndpunkt. Utöver detta påverkas du av de många förändringar i ditt liv som du har upplevt ganska länge vilket har gjort dig utmattad och förvirrad. Ta dig tid att fundera på vad som är viktigast för dig och se till att du hittar dig själv igen.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons