Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så blir Frederik och Marys Sverige-besök

14 mar, 2017, 09:50
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Nya detaljer avslöjade.
Annons
Danska kronprinsparet Frederik och Mary kommer till Sverige.

I slutet av maj kommer det danska kronprinsparet till Sverige på officiellt besök. Det danska hovet kallar resan för en “näringslivsframstöt” och Frederik och Mary ska tillsammans med en dansk delegation sätta ljus frågor som rör välfärdsteknologi och hållbara städer.

Men Frederik och Mary kommer givetvis också hinna tillbringa tid med sina nära vänner Victoria och Daniel.

Enligt kungahusets officiella kalender är det nämligen kronprinsessan och prins Daniel som är Mary och Frederiks värdar under båda dagarna. Den andra dagen kommer kungaparet emellertid att hålla en lunch för ungdomarna på Kungliga slottet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Victoria och kronprins Frederik står varandra mycket nära sedan barndomen och när Mary kom in i hans liv blev hon genast en av Victorias närmaste vänner.

Foto: IBL.

Annons