Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så blir livet för Sofia och Carl Philips bebis

20 apr, 2016, 12:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Från första tiden i våningen på Drottningholm till framtida valet av utbildning. här blir livet som femma i tronföljden!
Annons
SofiaCarlPhilip7

Nummer fem i tronföljden innebär förvisso ett liv rampljuset, men friheten att forma sitt eget kungliga liv är mycket större. Titta bara på världens mest kända femma – prins Harry – som skapat sig en helt egen roll i Hennes Majestäts tjänst.

Den ännu namnlösa bebisen kommer att börja livet i den 90 kvadratmeter stora våningen intill Drottningholms slott, men Villa Solbacken som Carl Philip ärvt av sin pappas farbror Bertil står och väntar. Den måste genomgå stora renoveringar först, men sen kan familjen flytta in med utsikt över Djurgårdskanalen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Som kunglig är utbildningen extra viktig och vi vågar lova att prinsparet redan har börjat prata om framtida skolor. Kanske väljer prins Carl Philip och Sofia att göra precis som kronprinsessparet och göra dagislämningar på Ur och Skur i Djursholm. Sannolikt kommer även prins Oscar att börja där och han är ju bara sex veckor äldre än Carl Philips och Sofias bebis.

Valmöjligheterna senare i livet är många, men allra viktigast är det att följa sitt eget hjärta. Det är Carl Philip ett levande exempel på. Han har ju studerat både design och jordbruk och är dessutom racerförare. När det blir dags att välja bana kommer han att kunna ge många goda råd. Men än är det långt till dess!

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Annons