Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så blir livet som tvåbarnsmamma för Madeleine

07 jul, 2015, 09:18
author
Annons
madeleine-1

Lyckan lyser mot prinsessan Madeleine som njuter av familjeliv. Sommaren bjuder på vila, avkoppling och mys med den nye prinsen Nicolas. 

Öland hägrar med bad, sol och sommar. Madeleine trivs att umgås med familjen och i juli finns det massor av tid att vara nära maken, barnen och även föräldrarna och storasyster Victoria, som alla kommer att tillbringa semestern på Solliden slott.

Solliden

I sommar kan Madeleine, Chris och barnen njuta av Öland tillsammans med resten kungafamiljen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Innan dess har Madeleine passat på att ta det lugnt på hemmaplan i Stockholm. Tillvaron i innerstaden passar prinsessan synnerligen väl.

Madeleine-4

På Victoriadagen kommer vi att få se henne och maken fira kronprinsessan på Öland, det står att läsa på hovets hemsida.

Dels är Madeleine mycket social och dels är hon en citygirl mer än någon annan modern kunglighet. Medan vännerna har flyttat utanför tullarna till mer idylliska sovstäder såsom Djursholm och Saltsjöbaden, ses prinsessan promenera med barnvagnen mitt inne i Stockholm.

Annons
blommor

Vill hon andas frisk luft bjuder Kungliga Djurgården på multidoser av natur, skogsstigar, blomsterängar och prunkande buskar.

Prins-Madeleine-baby-2

För den nyblivna tvåbarnsfamiljen Bernadotte-O’Neill blir det troligtvis lite mer resande framöver. Chris familj i London längtar säkerligen efter att lära känna nya familjemedlemmen Nicolas. När flytten till London äger rum är ännu oklart.

Annons
Hus-Eaton-square

Dopet ska planeras och flytten likaså. Visst finns det massor att göra för Madeleine. Var ska lilla Leonore gå i skola? I England börjar barn tidigare i skolan och det är därför viktigt för prinsessan och hennes man att bosätta sig i ett område som kan erbjuda bra utbildning för Leonore.

chris-leonore-ibl

Chris med prinsessan Leonore.

Annons
madeleine-leonore-ste

Svenska skolan i London erbjuder undervisning på alla stadier, från förskolan till gymnasium.

madeleine-chris-ste

Skolan erbjuder  en utbildning av hög kvalitet och skulle ju passa prinsessan Leonore och prins Nicolas (när han blir större) som ju då kombinerar kraven på svensk undervisning med boendet i England. Men nu vill hon bara njuta av att vara fyra i familjen.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All over press, IBL och Kungahuset.se

 

 

Annons