Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så blir prinsessan Madeleines liv i Sverige

10 feb, 2015, 10:50
author
Annons
Madeleine-5

Nu när prinsessan Madeleine och hennes familj flyttar till Stockholm, planeras det för fullt.

Välkommen hem Madeleine! Så roligt att prinsessan nu är folkbokförd i Sverige. Vi får hoppas att hon inte ångrar sig då Madeleine inte direkt fått ett varmt välkomnande. I stället har hon fått utstå klagomål från bland annat kanalchefen på P4 Gävleborg Leif Eriksson.

Hovstallet

Var ska de bo? Med stor sannolikhet kommer familjen att bo kvar i den nyrenoverade våningen i Hovstallet. Prinsessan har sagt att hon vill bo i stan och Hovstallet ligger på Östermalm, där flera av Madeleine vänner också bor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-leonore-svt 1

När prinsessan Leonore och den nya lilla babyn blir större, kanske paret vill ha naturen runt hörnet. Då passar Kungliga Djurgården och Ulriksdal bra.

Kungen förfogar över flera lämpliga bostäder som O´Neills kan bo i.

Villa Parkudden på Djurgården.

Svensk Damtidning var först med att berätta om Villa Parkudden – ett magnifikt, vitt hus på Djurgården, som var tilltänkt som bostad till Madeleine och Jonas Bergström.

Annons
madeleine-ste

Den byggnaden är inte aktuell som kungligt residens, trots att hyresgästerna fick flytta. Enligt vår information är huset till för äldreboende för Djurgårdsförvaltningens anställda.

– Under våren kommer det att ske en inre renovering av Parkudden, säger Gunnar Holmgren, ståthållare och slottsfogde.

Nalle

Prinsessan Madeleine kommer att vara mammaledig igen ett tag framöver. I framtiden blir det mer kungliga uppdrag för kungaparets yngsta dotter. Inredning och konst ligger henne varmt om hjärtat. Förhoppningsvis förkovrar hon sig och lär sig mer om sina intressen.

Annons
madeleine-foto

Prinsessan är en mycket duktig fotograf. Kanske Madeleine så småningom känner sig mogen att ta ett steg fram i rampljuset och göra som sin bror och många andra kungligheter i Europa – visa upp sina egenproducerade alster. Fotokonst har växt sig större under senare tid. Eller en egen inredningserie för barn?

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

 

 

 

 

 

Annons