Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så fick drottningen se sitt nya barnbarn

21 apr, 2016, 07:35
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
På onsdagskvällen befann sig drottningen fortfarande i New York. Men Carl Philip och Sofia lyckades ändå klura ut hur farmor kunde få se sitt nya barnbarn. Vi vet hur de gjorde!
Annons
Drottning-Silvia-FN1

Det kan inte vara lätt att befinna sig i ett annat land när man precis har fått sitt femte barnbarn och blivit farmor för första gången. Men drottning Silvia, som kommer hem till Sverige under dagen, har ändå lyckats få se Carl Philip och Sofias son – via mobilappen FaceTime.

– Det var väldigt gulligt måste jag säga, att se sitt barnbarn på det sättet. Det var första gången i mitt liv, säger Silvia till Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men att avgöra vem prinsen är lik är inte ett lätt via en mobilskärm, förklarar hon. Det får vänta tills hon kommer hem. Men vad gjorde då kungafamiljens senaste medlem medan farmor tittade på honom via skärmen?

– Han sov, men var väldigt gullig och höll mammans tumme.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Catarina Lundgren Åström

Annons