Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så firar drottning Silvia födelsedagen - allt om den stora familjefesten i kväll

23 dec, 2016, 11:00
AvJohanna Lejon
I kväll är det fest på Drottningholm.
Annons
drottningen8 ste

Drottning Silvia fyller 73 år och firar stort med hela den närmaste familjen.

I kväll, dagen före julafton, har de lill-jul hemma på Drottningholm. Det bekräftar drottningen själv, för Svensk Damtidning. Anledningen? Man har blivit så många. Och alla kan inte vara med och fira vid samma tillfälle.

– Nu får vi ha lill-jul med våra egna barn och en större jul tillsammans med släkten. Då brukar Christina och hennes familj vara med, och Patrick Sommerlath och hans familj, säger drottning Silvia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Självklart blir det också ett litet födelsedagsfirande.

– Ja, det är lite komplicerat eftersom jag också har födelsedag den 23 december. Så det får vi kombinera!, berättar drottningen för Svensk Damtidning.

Under kvällen väntar också en konsert för kungaparet, en julig riktigt traditionell variant i Drottningholms slottskyrka.

Av: Johanna Lejon och Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons