Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så firar kungafamiljen midsommar

19 jun, 2015, 09:02
author
Annons
madeleine-ch1

Midsommar! Förr betydde det snabba ribbåtar ut i skärgården och sedan party med vännerna hela natten lång.

Men nu när både Victoria och Madeleine är i småbarnsåren så är det andra bullar i den svenska kungafamiljen.

Midsommar

Kungaparet har som tradition att sätta sig på flyget mot Nice och den franska Rivieran. Dels har de villa Mirage i Saint-Maxime, en gång Lilian och Bertils feriehem, dels lyxyachten Polaris som ligger för ankar sommartid. Det brukar bli lata dagar tillsammans med de närmaste vännerna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan-Christina

I Frankrike, närmare bestämt i Vence i Alpes Maritimes-distriktet, brukar kungens syster prinsessan Christina med familj tillbringa somrarna, och vi vet att kungaparet också är förtjusta i den lilla orten. Kanske blir det en midsommar med storasyster i Vence i år för kungen?

Victoria-5

Kronprinsessan och prins Daniel lånade under några år Caroline Nilssons stora skärgårdsvilla på Älgö, men nu har de ett eget sommarparadis – villa Skönvik – på Öland. Öland har blivit kronprinsessan och prins Daniels vattenhål och de åker de 44 milen ner till Borgholm så fort de har chansen.

Annons
Hus-nilsson-caroline

För Madeleine och Chris blir med största sannolikhet en stilla helg tillsammans med nyfödde babyn och prinsessan Leonore på Hovstallet i Stockholm. Den lille prinsen är bara fyra dagar gammal, så det blir med säkerhet en lugn helg.

Av Liv Sander

Foto: AOP, Stella Pictures, Patrik Österberg

httpv://www.youtube.com/watch?v=qQhGoKEZ-jE

 

Annons