Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så firar svenska kungafamiljen furst Albert

14 mar, 2018, 16:50
Ett stort grattis till furst Albert som fyller jämnt! Dock blir det inget större internationellt firande. Svenska kungafamiljen firar honom från hemmaplan.
Annons

Idag fyller han 60, Monacos egen glamourfurste Albert. Än så länge har han legat lågt med hur han tänker fira, men på kvällen blir det i alla fall en storslagen ljud- och ljusshow i katedralen där Albert och Charlene gifte sig för snart sju år sedan. Räkna med att födelsedagsbarnet och hans familj kommer att ta emot folkets jubel i samband med det.

Showen drar igång kl 20.30 och har som tema hur vi ska kunna skydda vår planet. Bilder som symboliserar de fyra elementen jord, vatten, eld, luft ska projiceras på katedralens väggar och det utlovas massor av musik, samt hemliga gästartister.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Annars ser det så här långt ut att bli ett privat firande i Monte Carlo. Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovets informationschef Margareta Thorgren som säger att ingen från kungafamiljen kommer att resa till Monaco i samband med Alberts stora dag. Men lyckönskningar kommer de förstås att skicka ändå.

Se filmen från Charlenes och Alberts bröllop!

Läs mer: Grattis furst Albert – här är dina 60 år i bilder!

Foto: IBL

Annons