Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så går Carl Philip och Sofia sin egen väg

22 aug, 2016, 07:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prins Alexanders dop närmar sig och vi kan förvänta oss något alldeles extra. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia går alltid sin egen väg.
Annons
Sofia-Carl-Philip-Ibl

Med Sofia vid sin sida känner sig prins Carl Philip stark och trygg, säker nog att kliva utanför den kungliga komfortzonen och prova nya saker. Vi tänker till exempel på Carl Philip och Sofias mycket personliga bröllop förra året. Paret skred ut till en svängig gospel och man kunde se på drottningarna Máxima och Mathildes ansiktsuttryck att de aldrig varit med om något liknande i kungliga sammanhang. I det övriga musikprogrammet fanns dessutom poplåtar som hade en alldeles speciell betydelse för brudparet. Kanske blir valet av musik lika personligt under Alexanders dop?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det står redan klart att Alexander kommer att döpas av ärkebiskopen Antje Jackelén assisterad av Johan Dalman och Michael Bjerkhagen. Sofia och Carl Philip har precis som Madeleine och Chris O’Neill valt att hålla dopet i Drottningholms slottskyrka som är betydligt mindre än Slottskyrkan i Kungliga Slottet. Runt 160 gäster får plats och bland dem kan vi förvänta oss att se utländska kungligheter, representanter för det officiella Sverige och de närmaste vännerna.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

 

Annons