Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så gör prinsessan Madeleine succé i sociala medier

21 aug, 2016, 09:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsessan Madeleine är en fena på sociala medier. Här är 12 av hennes privata bilder som gör succé på internet.
Annons
Madeleine1

Kungligheterna växer upp i offentligheten och de månar därför om den lilla tid som kan räknas som privat. Prinsessan Madeleine har flera gånger berättat om den blyghet hon själv upplever inför massmedia och allmänheten och det är därför extra viktigt för henne att låta Nicolas och Leonore vänja sig vid uppståndelsen kring deras personer.

Men, som prinsessa av Sverige vet Madeleine att det finns ett stort intresse kring hennes familj och för att gå alla till mötes har hon utvecklat en mycket smart strategi i sociala medier. Hon är den av kungligheterna som är allra mest aktiv på Facebook och hennes sida Princess Madeleine of Sweden är en härlig mix av privata inblickar i småbarnslivet och viktiga budskap från Childhood.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den senaste veckan har Madeleine bjudit på två underbara bilder av barnen. Den första är från sommarparadiset Solliden där prinsessan Leonore får oväntat sällskap vid stranden. Den andra bilden la Madeleine upp inför Sveriges guldmatch i fotboll på fredagen. Båda bilderna har gillats av tiotusentals personer.

I bildspelet nedan hittar ni Madeleines privata bilder som gör succé i sociala medier.

Av: Liv Sander.

Foto: Prinsessan Madeleine.

Annons