Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så här blir dopet på söndag - hovet visar nya bilder!

04 jun, 2014, 11:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
chris-leonore-hovet

Nu har hovet lagt ut nya fina bilder på prinsessan Leonore!

Inför prinsessan Leonores dop den 8 juni i Drottningholms slottskyrka samlas all information kring dopdagen på hovets hemsida. De har också lagt ut nya härliga foton på den lilla prinsessan. En bild med prinsessan Madeleine med sin söta dotter och en på den stolta pappan med prinsessan Leonore. Dopet – som också direktsänds i tv – startar vid elvatiden. Sändningen i SVT1 börjar klockan 11.15 och programmet sänds även i SVT Play.

Annons

Så här ser dagen ut:

11.00–11.45 Gäster anländer till Drottningholms slott och till Slottskyrkan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

12.00–12.40 Dopgudstjänst i Slottskyrkan på Drottningholms slott.

Cirka 13.15–14.30 Kungaparet ger en mottagning på Drottningholms slott.

Klädsel är förmiddagsdräkt för damer och jaquette eller mörk kavaj för herrar. Vi här på svenskdam.se kommer givetvis att finnas på plats…

madeleine-leonore-hovet

Foto: Kungahuset.se

Annons