Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så här blir kungafamiljens sommar

25 jun, 2015, 13:18
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
Kungafamiljen-hovet-1

Det börjar dra ihop sig för semester även för den svenska kungafamiljen. Vi vet var det kommer tillbringa sina kungligt lata dagar.

Kungafamiljen kommer som vanligt ta en riktig industrisemester, med undantag för kronprinsessans födelsedag den 14 juli. Under juli månad har kungaparet några få engagemang, men endast på Öland. Däremot tog kronprinsessfamiljen semester efter prins Carl Philips bröllop och har just nu inga inplanerade engagemang i vare sig juli eller augusti.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-carl-philip-tt

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia firar Victoria på Öland.

Inte heller prins Carl Philip eller prinsessan Sofia har några officiella plikter inplanerade, det nygifta paret får alltså en helt ledig sommar att kickstarta sitt äktenskap med.

GP Monaco 2015

Vad ska kungligheterna då hitta på? För kungaparet är det Öland som gäller. Semester-Silvia kommer självklart ägna sig åt barnbarnsbus. Dessutom kommer kungaparet som vanligt hinna med en tur till Franska rivieran med sina vänner. Att bada från båten Polaris är verkligen en favorit för drottningen och kungen.

Annons
victoria-daniel-ste

Kronprinsessparet brukar variera sina slappa dagar på Öland med familjemys i Ockelbo. Som vi berättat tidigare har familjen skaffat sig en pool till den nybyggda villan Skönvik på Sollidens ägor. Perfekt för sommarens varma dagar.

estelle-hovet

Prinsessan Estelle kommer säkert att använda familjens pool på Solliden.

Annons
madeleine-chris-leonore-ste

Prinsessan Leonore har fått en lillebror.

För den nyblivna tvåbarnsfamiljen Bernadotte-O’Neill blir det troligtvis lite mer resande. Chris familj i London vill självklart hinna träffa den nya familjemedlemmen Nicolas. Dessutom måste prinsessan Madeleine och hennes Chris färdigställa sin flytt till staden.

Det blir alltså skön och slapp ledighet för hela den svenska kungafamiljen innan hösten drar igång med en rad spännande event.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Kungahuset.se och Stella Pictures

 

 

 

 

Annons