Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så kommer babyn att se ut...

16 feb, 2016, 09:12
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
estelle-ste

De bruna ögonen, den lilla knappnäsan och den glada munnen. Lilla prinsessan Estelle är verkligen mamma upp i dagen. Men hur kommer den nya babyn att se ut?

Vi vet!

Sådan far sådan son, brukar man ju säga. Men den här gången säger vi snarare: sådan mor sådan dotter! Prinsessan Estelle blir verkligen bara mer och mer lik sin mamma, kronprinsessan Victoria. När hon föddes, och de första två åren, var prinsessan Estelle en kopia av pappa Daniel. Men numera är det Victoria hon liknar mest. De är nästan som två kopior. Särskilt lika är de över ögonen, näsan och munnen. Leendet är nästan på pricken samma! Titta bara!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-estelle-ste

Dessutom har de likadant självfall i håret, likadana gulliga lockar i nacken. Kronprinsessans hår, då hon var barn, var bara aningen mörkare. Men hur kommer Estelles lilla syster eller bror se ut? Vi gissar att han eller hon blir en kopia av storasyster Estelle. Anledningen? Estelle är verkligen en mix av både Victoria och Daniel. Dessutom har kronprinsessparet äktenskapstycke. I vissa vinklar skulle de nästan kunna vara syskon de också! Om vi får tippa kommer nya lilla baby Bernadotte att se ut exakt som prinsessan Estelle gjorde på de första bilderna som togs av henne, hemma på Haga slott.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons