Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så planerar Madeleine sin svenska comeback

17 feb, 2017, 18:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Hovet berättar!
Annons
Madeleine-Southbank.ste

Nästa vecka får vi se mer av prinsessan Madeleine och Chris O’Neill. Som vi tidigare skrivit kommer de vara med under det inkommande kanadensiska statsbesökets första dag. Statsbesök är den främsta formen av representation och kungafamiljen tar det på stort allvar.

Nu när kronprinsessan Victoria och prins Daniel befinner sig på resa kommer alltså Madeleine och Chris att täcka upp för frånvaron. Det är Chris första statsbesök och Madeleines första svenska representationsuppdrag sedan december förra året.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men statsbesöket är inte det enda som står på parets agenda, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren.

– Prinsessan Madeleine och Chris kommer inte till Sverige enbart på grund av statsbesöket utan för att de har andra engagemang i Sverige i samband med statsbesöket, säger hon till Svensk Damtidnings Margareta Gotthardsson.

Läs mer om Victoria och Daniels frånvaro genom att klicka här!

Foto: Stella Pictures.

Annons