Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Planen inför Victorias comeback – här är hennes nya schema

27 feb, 2017, 09:25
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Hovet har fyllt på i kalendern!
Annons
victoria-daniel.ste
Kronprinsessan Victoria är snart tillbaka efter mammaledigheten.

Victoria, Daniel och barnen Estelle och Oscar har de senaste veckorna befunnit sig på resa. Enligt hovet är det en resa som planerats en längre tid och som kronprinsessfamiljen passar på att göra medan barnen ännu är små.

Men snart är Victoria tillbaka i tjänst. Som vi tidigare berättat är hennes första uppdrag för året ett seminarium om Östersjöns framtid på måndag nästa vecka. Men kommer att få se mycket mer av henne de närmaste månaderna. Hovet har nämligen fyllt på kalendern med ytterligare sex uppdrag i mars, april och maj.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den 16:e mars ska Victoria vara med när en utställning med Marianne Bernadottes klänningar invigs på Millesgården i Stockholm och några dagar senare, den 20:e mars, tar hon emot chefsekonomen Robert Bergqvist på företräde. Victoria ska också vara med vid Rominstitutets 80-årsjubileum den 8:e maj.

Kronprinsessan planerar också en utlandsresa. Den 26:e april reser hon till Haag för att vara med vid C-vapenkonventionens 20-årsjubileum.

Victoria och Daniel låter också meddela att de kommer att vara med under kungens stora galamiddag på Stockholms slott den 23:e mars.

Foto: Stella Pictures.

 

Annons