Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så stöttar Madeleines nära väninna prinsessan Sofia

04 jan, 2017, 13:20
AvJohanna Lejon
Vi förstår.
Annons
MadeleineSofia

Prinsessan Madeleine och supermodellen Caroline Winberg har varit nära vänner i flera år. De umgicks ofta då prinsessan bodde i New York och då Madeleine och Chris gifte sig 2013 var Caroline en självskriven gäst. Caroline har också gästat speciella välgörenhetsmiddagar för Childhood, i New York.

Men när Caroline nu ska sälja flera plagg ur sin flotta modellgarderob på second hand-sajten Used By, är det inte till Childhood hon kommer att skänka pengarna hon får in. Nej, det är till Project Playground, prinsessan Sofias välgörenhetsorganisation, som hon var med grundade och som hon fortfarande är hedersordförande för.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Toppmodellen Caroline Winberg som b.la har prytt tidningen Vogues omslag och gjort reklamkampanjer för Versace, Armani, Chloé, Valentino och Dolce & Gabbana säljer här delar från sin privata garderob.

Annons

Caroline är även en av de toppmodeller som går i Victoria’s Secrets extravaganta visningar. År 2013 och 2014 var hon programledare för Svenska Top Model.

Förtjänsten av Carolins försäljning på Used By går till organisationen Project Playground som är en svensk ideell organisation som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom organiserad aktivitet, sport och social verksamhet med fokus på individen”, skriver man på Carolines sida hos Used By.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons