Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så uppvaktades drottning Silvia på mors dag

30 maj, 2016, 12:00
AvJohanna Lejon
Hon må vara drottning av Sverige. Men drottning Silvia är också, främst, mamma till tre.
Annons
Silvia1

Det har varit en omtumlande helg för hela kungafamiljen, i och med Oscars dop i fredags. Men trots det uppvaktades ändå drottning Silvia, precis som många andra mammor, på mors dag i söndags.

– Barnbarnen var lite trötta efter en sådan stor dag. Men jag har haft kontakt med föräldrarna. Någon som var bortrest ringde och andra skickade en hälsning. De har alla tänkt på att gratulera sin mamma, så det var trevligt, berättade drottning Silvia för Expressen i går.

Annons

Hon fortsatte:

– Det är en viktig dag och jag önskar alla mammor all lycka i världen.

Drottningen passade dock på att slå fast, lite skämtsamt, att hon gärna skulle uppvaktas av barnbarnen också, på en slags “mormors-dag”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Silvia2

– Jag tror inte att det finns mormors dag, men det kanske kommer? Det är underbart.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons