Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så utmanar Zlatan Victoria och Daniel

02 dec, 2016, 15:04
AvJohanna Lejon
I veckan stod det klart att kronprinsessan och Daniel hade ett nytt projetk: träningskläder till barn. Nu får de en utmanare. Vem? Zlatan.
Annons
victoria och daniel1 ste

Inom kort släpper klädjätten H&M en ny kollektion med fokus på sportiga barnkläder. Och för idén står inga mindre än Victoria och Daniel och deras organisation Gen-Pep.

– Vi blev kontaktade av dem under våren och tycker att det känns självklart och inspirerande att vara en del av initiativet, säger Joanna Morell, presskontakt på H&M, till Expressen.

Gen-Pep grundades i somras på kronprinsessparets initiativ. Organisationen ämnar att uppmuntra barn och ungdomar att röra på sig. Detta med hjälp av företag, stiftelser och ideella organisationer. Och det första företaget som de väljer att sammarbeta med är alltså H&M.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det är ett helt kit för vad barn och unga kan tänkas vilja ha och behöva för en aktiv fritid, fortsätter Joanna Morell.

Annons

Bara dagar efter att nyheten om kronprinsessans och Daniels kollektion kommit ut stod det dock klart att de redan fått en utmanare. Vem? Zlatan.

“Zlatan Ibrahimovic har som bekant startat sitt egna märke för träningskläder, A-Z, som än så länge varit kläder för vuxna. Men idag lanserades han en hel kollektion för barn, A-Z junior collection”, skriver Café.

Zlatans kollektion består av 78 plagg, med allt ifrån strumpor till gympapåsar, shorts, t-shirts, mjukisbyxor och jackor.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons