Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så var drottningens besök i Kuwait

27 okt, 2016, 10:58
AvJohanna Lejon
I helgen besökte drottningen Kuwait. Vi vet vad hon gjorde!
Annons
Drottningen

Fredagen den 21 oktober reste drottningen till Kuwait för att i tre dagar delta i möten och seminarier tillsammans med Mentor Arabia. Mentor är i dag en världsledande organisation inom drogprevention, som drottningen grundade tillsammans med Världshälsoorganisationen 1994.

“Under dagarna i Kuwait deltog drottningen bland annat i en examensceremoni för blivande mentorer som hölls på Kuwait Citys nationalbibliotek. Där fick Drottningen även ta del av en utställning där elever mellan 9 och 14 år, från skolor i hela landet, arbetat med temat droger och riskbeteenden”, skriver Kungahuset.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under lördagskvällen gav Mentor en bankett där drottningen höll ett uppskattat tal. I detta lyfte hon bland annat hur projekt och program utvecklats i hela regionen inom ramen för Mentor Arabia och att det ger många barn och ungdomar möjlighet till ett hälsosamt liv och en framtid fri från drogmissbruk.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Kungahuset/Mentor.

Annons