Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sådan blir prins Alexander

23 apr, 2016, 08:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Prins av Sverige och hertig av Södermanland. Men också social och känslosam. Så blir prins Alexander, enligt stjärnorna.
Annons
160420PRPhemkomst kungahuset

Prins Alexander är född i vädurens stjärntecken. På tisdagskvällen såg han dagens ljus och nu väntar ett liv av kungliga åtaganden och offentlighetens ljus. Men vilken typ av personlighet kan den lille prinsen tänkas få? Ja, enligt astrologin, har vi och göra med en varm, entusiastisk och känslosam person, skriver stjärntecken.se. Men också en som lätt blir stressad och ofta handlar på impuls.

Personer födda i vädurens tecken är ofta sociala och gillar att vara i större sällskap. Och sådana vill man förstås ha med på en fest! Men det gäller att se upp. Får väduren inte ta plats kan humöret lätt vända och övergå till raka motsatsen. De är helt enkelt personer som står i stor kontakt med sina känslor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ett liv i offentligheten passar väduren perfekt. De hatar nämligen vardagslunk och älskar utmaningar. Två kända vädurar är diplomaten Kofi Annan och artisten Björn Skifs.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Kungahuset.se

Annons