Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sådan blir prins Oscar

09 mar, 2016, 08:01
AvJohanna Lejon
Sveriges nye prins och prinsessan Estelles lillebror. Men också en sårbar och känslig person, enligt astrologin. Så blir prins Oscar, enligt stjärnorna.
Annons
oscar-ny--700x476

Prins Oscar har hunnit bli en vecka gammal. Sju dagar har gått sedan han första gången såg dagens ljus på Karolinska sjukhuset i Solna. Han är Sveriges nye prins, andra barn till kronprinsessan Victoria och prins Daniel, lillebror till Estelle och lillprins på Haga. Men vad säger stjärnorna om Oscars personlighet? Liksom två andra i kungafamiljen: Estelle och Leonore, är Oscar född i Fiskarnas tecken. Fiskarnas tecken beskrivs som det “mest idealistiska, poetiska, konstnärliga och romantiska av alla stjärntecken”, enligt stjärntecken.se.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När det gäller yrken så väljer människor som är födda i fiskarnas tecken ofta omvårdande yrken, “då de gärna vill få utlopp för sin empati”, skriver stjärntecken.se.

Annons

Människor födda i fiskarnas tecken beskrivs också som känsliga och sårbara. “Tecknet är en humanist, som är mycket rättvis och väldigt medkännande för sina medmänniskor. Fiskarna har ett stort hjärta och ömmar speciellt för andra som har det svårt. Personen i det här tecknet har en mjuk personlighet, har känslorna utanpå kroppen och är väldigt känslig, samt sårbar”, skriver astrologi.be.

Kända manliga människor födda i fiskarnas tecken:

Joakim Thåström

Evert Taube

Tomas Ledin

Johnny Cash

Foto: Kungahuset.se

Annons