Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanningen om Ewa Westlings relation till Victoria – är som befarat

13 sep, 2024, 12:00
Så är kronprinsessan Victorias och Ewa Westlings relation egentligen.
Annons
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Ewa Westling vet inte hur det är att växa upp kungligt. Hon har levt ett vanligt Svensson-liv i den lugna orten Ockelbo, långt från det kungliga rampljus hennes son prins Daniel äntrade när han träffade kronprinsessan Victoria.

Samtidigt har hon kunnat erbjuda just det: ett vanligt liv. Victoria har i Ockelbo haft en fristad, där Ewas grannar har sett till att ligga lågt och inte prata om när kronprinsessan besöker orten.

– Man gör inte så stort väsen om man skulle råka möta Victoria och Daniel på torget. Man beter sig som att de är vilka vanliga människor som helst, säger Yngve Gunnarsson från Ockelbo hembygdsförening till Svensk Dam.

Annons
Ewa Westling och Olle Westling
Ewa och Olle Westling lever ett stillsamt liv i sitt älskade Ockelbo. Royalportraits Europe/Bernard Rubsamen / Bestimage

Victoria älskar Ockelbo

Ewa och Olle Westling lever inget extravagant liv. De är nöjda med ett falurött radhus i Ockelbo, en plats som kommit att betyda väldigt mycket för hela kronprinsessfamiljen.

– Än idag betyder Smältvägen i Ockelbo otroligt mycket för Victoria och Daniel – och för Estelle och Oscar! De har en väldigt nära relation till sin farmor och farfar och i Ockelbo gör de helt vardagliga saker, som pappa Daniel gjorde när han var liten, säger Svensk Damtidnings erfarna kungliga reporter Ellen Myrgård Lindén.

Annons

Så är Victorias relation till Ewa

Även om Olle och Ewa är skickliga på att ducka media och inte ställa upp på några intervjuer, är det tydligt att de är väldigt tagna av sonen Daniels kungliga hustru.

Det blev väldigt tydligt när Olle höll ett tal på Victorias och Daniels bröllop.

– Vi blev väldigt glada den dagen då Daniel berättade att han hade träffat en flicka, som han ville ta med sig hem och presentera för oss i familjen. Att det var just Den flickan det hade vi inte räknat med. Men efter att ha träffat dig kära Victoria och upplevt den värme som du utstrålar och den öppenhet som du visat alla i vår familj, sa Olle bland annat.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria älskar att umgås med Ewa och Olle Westling! Jessica Gow/TT

Foto: TT

Annons