Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanningen om prins Nicolas, 9, ute – bilderna visar hur det ligger till

07 okt, 2024, 16:00
Prins Nicolas är pappa Chris O'Neill upp i dagen – och här blir det så tydligt!
Annons

Chris O'Neill har alltid varit en person med hög integritet. Han gillar inte att synas i det kungliga rampljuset och har aldrig varit särskilt intresserad av att delta i kungliga sammanhang.

Därför vägrar Chris O'Neill prinstitelBrand logo
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitel

När han gifte sig med prinsessan Madeleine blev han erbjuden att bli en fullvärdig medlem av Sveriges kungahus, men Chris tackade vänligt men bestämt nej till prinstiteln.

– Jag är inte född i någon kungafamilj. Jag är Christopher O’Neill, min far var Paul O’Neill. Han var en familjefar som hade sin egen identitet, arbetade hårt och lyckades bra med det, säger han i en intervju med King Magazine.

Annons
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas
Chris O'Neill med sin älskade familj. Jonas Ekströmer/TT

Chris O'Neills beslut

Samtidigt är Chris medveten om att han är en offentlig person. När man är gift med en prinsessa är det heller inte helt lätt att leva ett anonymt liv, något han så klart var medveten om den dagen då han bestämde sig för att leva med Madeleine.

– Den enda nackdelen är medieuppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån. Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig.

Annons

Till skillnad från Chris är också barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne, född kungligt och då är det inte särskilt konstigt att det finns ett visst intresse kring familjen, även om Chris inte tycker det är så roligt alla gånger.

Sanningen om Nicolas

Men familjen försöker leva så anonymt det bara går. Nicolas är, likt sin far, också helt ointresserad av att stråla i det kungliga rampljuset, vilket blev tydligt när Madeleine delade en bild på far och son på stranden i Miami.

Annons

Till bilden hade hon skrivit:

”Vissa vill bara hänga i bakgrunden”.

Chris O'Neill och prins Nicolas
Chris O'Neill och prins Nicolas på stranden. Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons