Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Säpo ändrade prinsparets schema: "Kanske var vi naiva".

28 okt, 2016, 11:48
AvJohanna Lejon
Säkerhetspolisen tvinagdes ändra prinsessan Sofias och prins Carl Philips besök i Värmland i sista stund. Vi vet vad som hände!
Annons
Prince Carl Philip and Princess Sofia in Värmland

Det är Säffle-Tidningen som, efter en pratstund med kommunchef Ingemar Rosén, kulturchef och besökskoordinator Katarina Kristoffersson och kommunalrådet Dag Rogne, rapporterar om hur prinsparets besök i Säffle fick ändras i sista sekund.

“Timmarna i Säffle förflöt bra konstaterar de tre, men den ursprungliga planen – att en bil med prinsparet skulle parkera utanför stadshuset fick snabbt ändras, då Säpo ansåg det olämpligt att stanna i folkmassan”, skriver man.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det kan ha varit så att de inte räknat med så mycket folk, säger Ingemar Rosén till tidningen.

Prinsparet gick in bakvägen istället.

– Vi tyckte vi hade ett väldigt bra program, men kanske var vi naiva. Hursomhelst, vi gjorde om programmet och det blev riktigt bra, säger Ingemar Rosén.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons