Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se de härliga bilderna från Året med kungafamiljen

25 dec, 2014, 13:33
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-victoria-barn-svt

Snart är det åter dags för Året med Kungafamiljen – det här kan vi vänta oss att se i tv…

Hallå där Sara Bull, producent och reporter för “Året med kungafamiljen”. Berätta om mötet med kungafamiljen på Solliden i somras, när ägde det rum, hur var stämningen?

– Vi träffade kungafamiljen på Solliden dagen efter kronprinsessan Victorias födelsedag. Det hade ösregnat kvällen innan och regnet låg i luften när vi skulle träffa kungafamiljen på förmiddagen den 15 juli. Men just som kungafamiljen kom gåendes i trädgården så ljusnade himlen något och vi kunde filma under ett par timmar. När vår sista intervju var klar så hann vi precis hoppa in i bilen innan regnet kom.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-carl-philip-svt-1

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist.

– Under inspelningen var det en härlig stämning. Alla verkade glada och avslappnade. Det var ju mitt i sommaren och kanske var det här det sista kungafamiljen gjorde innan semestern, säger Sara Bull.

madeleine-leonore-svt 1

Prinsessan Madeleine med sin älskade dotter. Nu väntar prinsessan Madeleine barn igen till sommaren.

Annons

Hände något speciellt bakom kulisserna som du kommer ihåg?

– Jag minns att kungen var på ovanligt gott humör. Det var faktiskt kungen som gick bort till stallet och såg till att familjens shetlandsponny Frozza fick vara med under inspelningen. En annan sak som jag tyckte var härligt var att kungafamiljens hundar Zorro, Siri och Zila var med under inspelningen.

chris-madeleine-leonore-svt-1

En lycklig familj i sommargrönskan.

Vad minns du som roligast från dagen?

– Det var att göra en exklusiv intervju med prinsessan Madeleine och Herr Chris O’Neill när de står och håller sin lilla dotter prinsessan Leonore i famnen. Och så förstås intervjun med Sofia och prins Carl Philip på Solliden. Men det som var allra roligast var nog ändå att hela kungafamiljen var där tillsammans och att det därför är helt unika bilder vi har i Året med Kungafamiljen 2014.

Annons
silvia-estelle-leonore-svt-1

Drottning Silvia med sina bägge barnbarn.

chris-leonore-svt-1

Far och dotter; Chris och prinsessan Leonore.

Annons
leonore-estelle-svt-1

Prinsessan Leonore och prinsessan Estelle – två sommarsöta prinsessor.

Programmet sänds: Tisdag 6 januari 2015, kl 20.00 i SVT1 och SVT Play.

Av Johanna Lejon

Foto: SVT

Annons