Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se de privata bilderna från Madeleines julfirande

28 dec, 2015, 08:55
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-ste

Iförd en beige stickad cardigan och vit krage firade prins Nicolas, sex månader gammal, sin första jul. Se så bedårande lillprinsen är! Bilderna på prinsessan Madeleines och Chris O’Neills son är, enligt uppgift, hämtade från en familjemedlems Instagram-konto, och därefter återpublicerade på insta-kontot royalty_europe. Fotona visar prins Nicolas vid familjens julbord, vackert juldukat med finporslin, vinglas och de traditionsenliga brittiska smällkaramellerna, Christmas crackers. På en av bilderna syns Nicolas i famnen på sin gudmor, Chris syster Natascha Abensperg und Traun. I år var första julen som Chris och Madeleine firade med Chris familj.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
chris-madeleine-ao

 

– Vi ska fira jul här i London, med Chris familj, förklarade prinsessan Madeleine i intervjun med Fredrik Skavlan i början av december.

Chris fortsatte och förklarade hur det hela skulle gå till, att det inte skulle bli ett firande den 25:e, dagen då de flesta britter firar jul:

– Vi är lite konstiga i min familj. Vi firar jul den 24:e, på grund av min mammas tyska ursprung. Så vi har julgran och så.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, All Over Press och Instagram

Annons
Annons

Här en bild till från Instagram, med den lille prinsen med sin gudmor.

 

 

Annons