Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se drottningens fina möte med de äldre i Ekerö

02 sep, 2016, 08:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Här visar drottning Silvia sin värme och omsorg. Se filmen från De gamlas dag på Ekerö.
Annons
Silvia

Ett av drottning Silvias många, fina intiativ för de äldres levnadssituation är De gamlas dag på Ekerö. Det är ett arrangemang drottningen själv tog initiativ till för många år sedan och i onsdags anordnades dagen för 18:e gången. När drottningen anlände till Ekebyhovs slott möttes hon av applåder och jubel och hon tillbringade sedan flera timmar med tillresta seniorer från hela Ekerö.

Hennes majestätiska utstrålning nådde från första till sista rad och under en fikapaus gick drottningen runt bland seniorerna och vi fick se hur hennes engagemang och omsorg om de äldre är på riktigt. Med en varm klapp på kind, en lätt kram eller några vänliga ord fick hon alla att känna glädje och gemenskap. Se själva i filmen nedan!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

http://realtime.ezyinsights.com/login

Av: Liv Sander.

Film: Stella Pictures.

Foto: IBL.

Annons