Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se första bilden på Estelle och lillebror

24 mar, 2016, 10:19
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Äntligen, nya bilder på prins Oscar, Victoria och Estelle. Nu får vi en inblick i det ljuva familjelivet på Haga!
Annons
victoria och oscar ny

Äntligen får vi ytterligare inblick i det ljuva familjelivet på Haga. Nu på morgonen publicerade Kungahuset.se nya bilder på prins Oscar, Victoria och Estelle. Och visst verkar kronprinsessan trygg i sin nya roll som tvåbarnsmamma? Den första bilden, på mor och son, är tagen av Kate Garbor. Victoria tittar rakt in i kameran medan lillprinsen vilar på bröstet.

estelle oscar ny

Den andra bilden, på de små syskonen, är tagen av pappa Daniel. Och visst märks det att Estelle redan har hunnit växa in i storasysterrollen? Vilket stadigt grepp hon håller om sin lillebror! Dessutom matchar hennes söta puffärmar Oscars kofta.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Varmt tack för alla hälsningar, lyckönskningar och gratulationer vi fått i samband med Prinsessan Estelles födelsedag och Prins Oscars födelse. Vi uppskattar all omtanke och att så många delar vår glädje.”/ hälsar Victoria och Daniel via hovets Facebooksida.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Kungahuset.se

Annons