Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se bilderna – kungen av Ockelbo har kommit hem!

25 jan, 2018, 17:12
Svensk Damtidning är på plats!
Annons

Kungen av Ockelbo har kommit hem! Hela Ockelbo är på fötter den här tidiga torsdagskvällen för att se när prins Daniel inviger deras nya stolthet, kombihallen Ugglebo Arena. Den ligger bara på andra sidan gärdet från hans föräldrars röda kedjehus på Smältvägen och själv bodde han nästan på hockeyrinken här när han var i tonåren.

Läs mer: 25 fantastiska bilder från Victoria och Daniels äktenskap

Prinsen tillsammans med barndomsvännen Bosse Stark.

Nu har han precis klivit ur spelarbussen med hockeybagen på axeln, precis som när han var i tonåren och var en snabb och stark ytterforward i Ockelbo och Hofors HC. Han log brett när han berättade för oss i media hur mycket han ser fram emot matchen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer: Se hovets nya bild! Victoria och Daniel tillbaka på jobbet

För nu, 30 år senare, snör han alltså på sig hockeyrören igen, för att spela uppvisningsmatch tillsammans med ett gäng riktiga stjärnor. Eller vad sägs om Peter Foppa Forsberg, Markus Näslund och Mats Sundin!

Daniel kommer att spela i samma lag som Peter Forsberg.

De spelar alla i prins Daniels lag Team Generation Pep och möter hans gamla lag Ockelbo HC. Nersläpp är klockan 18.30. Då kommer kronprinsessan Victoria sitta på vip-läktaren och heja – och då vet vi också om det blir som alla hoppas, att prinsessan Estelle följer med.

Läs mer: Se nya gravidbilderna på hertiginnan Kate!

Foto: Patrik C Österberg Mediabild

Annons