Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se när Kate tar efter prinsessan Madeleine

13 jun, 2016, 10:58
AvJohanna Lejon
Samma kappa, och nästan samma hatt. Nu väljer Kate och Madeleine likadana kläder - igen.
Annons
KateMadeleine

På senare tid har prinsessan Madeleine valt att bära mer brittisk deisgn. Hon har synts i kläder från Temperley och McQueen, märken som också hertiginnan Catherine är väldigt förtjust i. Det har talats om att Madeleine är den som tar efter Kate, att den svenska prinsessan inspirerats av Catherines kungliga stil. Men nu verkar det faktiskt som att det är tvärtom! Kate är den som tar efter Madeleine. I helgen, då drottningens 90-årsdag firades med den årliga paraden militärparaden Trooping the Colour, satsade Kate på en vit kappa från McQueen. På huvudet bar hon en vacker hatt, signerad Philip Treacy. Nästan exakt en likadan outfit har vi tidigare sett på prinsessan Madeleine, när kung Carl Gustaf fyllde 70 år. Då bar Madeleine en likadan McQueen-kappa, dock i rosa, och en nästan exakt likadan hatt från just Philip Treacy.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons