Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se när prinsessan Madeleine intar Times Square

29 sep, 2016, 13:39
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
På en av världens mest betydelsefulla reklamplatser - Times Square på Manhattan - vädjar prinsessan Madeleine till omvärlden att sätta stopp för sexuellt utnyttjande av barn.
Annons
Madeleine-Ibl

I mitten av september var prinsessan Madeleine i FN-skrapan i New York för ett högnivåmöte om barns rättigheter. I samband med det lanserades också Childhoods nya initiativ: en app kallad Stewards of the Children Toolkit som är en snabbkurs för vuxna i hur man ska agera om man misstänker att ett barn utnyttjas sexuellt. I appen är prinsessan Madeleine med i en introduktionsfilm där hon uppmanar alla vuxna att ta ett ansvar för barns välmående. Men kampen för att skydda utsatta barn stannar inte där. Bloggen O’Neills of Sweden har uppmärksammat att prinsessan Madeleines film även visas på en av världens mest kända och betydelsefulla reklamplatser – Times Square på Manhattan. Bloggen har tagit en bild av den stora ljusskärmen där filmen med Madeleine rullar under budskapet “Vi kan sätta stop för sexuellt utnyttjande av barn nu” (“We can end child sexual abuse now”). Se bilden här!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: Ibl.

Annons