Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se nya bilden på Victoria och Oscar

18 aug, 2016, 08:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Här visar kronprinsessan upp sin fem månader gamla son. Under sommarens sista semesterdagar gjorde hon ett spontant besök hos linneväveriet Växbo Lin utanför Bollnäs.
Annons
Victoria-Oscar-Ste

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har njutit av en lång sommarsemester i Sverige. De har framför allt tillbringat tid på Solliden på Öland men har också hunnit med att besöka andra platser i vårt avlånga land. Den senaste tiden har de setts bland annat i Stockholms yttre skärgård och i fredags dök de upp i trakter bekanta för prins Daniel. Victoria och hennes familj gjorde då ett spontant besök hos Växbo Lins fabrik och fabriksbutik utanför Bollnäs. I samma trakter ligger Acktjära där Olle och Ewa Westling har stuga.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan var sportigt klädd i Adidas-sneakers och jeans och bar på prins Oscar som nu har hunnit bli fem månader. På Instagram skriver Växbo Lin att de lyckligtvis hade kronprinsessparets bröllopsduk “Vintergatan” i butiken. Victoria ställde glatt upp på bilden som sedan fått rekordmånga reaktioner på Instagram.

– De var här och kollade runt. Vi har ganska mycket turister här nu på sommaren och det är ett fint område. De kom förbi och hälsade på, säger ägaren Jacob Bruce till Svensk Damtidning.

Hur var det då att ha kungliga gäster?

– Det är alltid kul!

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures/Instagram.com/vaxbolin

Annons