Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se nya bilderna på drottningen, Victoria och Sofia

17 okt, 2016, 14:46
AvJohanna Lejon
I dag samlades drottningen, kronprinsessan och prinsessan Sofia på slottet för att inviga utställningen "Kungliga brudklänningar". Se de nya bilderna här.
Annons
VictoriaSofiaTT3

Det var en glad trio, Silvia, Victoria och Sofia, som möttes i Riksalen på Kungliga slottet för att tillsammans inviga utställningen “Kungliga brudklänningar”. Egentligen var det tänkt att prinsessan Madeleine också skulle vara på plats, men eftersom Leonore och Nicolas drabbats av magsjuka tvingades prinsessan ställa in sin medverkan.

Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård Lindén fanns på plats och lyckades fånga den kungliga trion på bild. Se hennes bilder i vårt bildspel nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Ellen Myrgård Lindén, TT.

Annons