Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se nya bilderna på Sofia – stöttade Carl Philip på uppdrag

31 jul, 2018, 15:00
AvJohanna Bengtsson
När Carl Philip under helgen var på plats i Båstad för att dela ut pris i en padel-turnering stod Sofia vid sidan av läktaren och stöttade sin make. Se nya fina bilderna på Sofia från tillfället!
Annons

Vi har tidigare skrivit om Sofia och Carl Philips helg i Båstad. De har tillbringat en tid i tennis-staden tillsammans med sönerna Alexander och Gabriel och gått mysiga promenader vid vattnet.

Carl Philip delade under söndagen ut pris till vinnarna i turneringen “Mårtens Trophy” och fram tills nu verkade det som att det enbart var prinsen som var inne i staden denna dag.

Men nu har nya bilder på Sofia publicerats som visar att även hon var på plats under söndagens turnering. Det är den danske fotografen Chris Christophersen som fångade Sofia på bild, och prinsessan ställde även upp på en selfie backstage.

Se de nya bilderna här nedan:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer: Så inspireras Sofia av svägerskan Victoria

Foto: Stella Pictures, Chris Christophersen

Annons